Goldman Sachs waarschuwt voor een olieprijs van $ 200 per vat

\"\"

Goldman Sachs heeft gisteren een rapport uitgegeven waarin staat dat olie snel boven $ 200 per vat kan stijgen.

Wat betekent dat Amerikanen binnenkort meer dan $ 12 per gallon kunnen betalen, iets wat ongezien zou zijn.

En helaas zijn de gasprijzen slechts het topje van de ijsberg.

Vergeet niet dat de Amerikaanse consumenten nog steeds afhankelijk zijn van benzine- en dieselaangedreven vrachtwagens om basisgoederen en voedsel te vervoeren.

Hoge gasprijzen betekenen over de hele linie hogere prijzen. Iets wat trouwens niet alleen voor de Amerikanen maar ook voor de Europeanen geldt.

Wie geld probeert te sparen voor zijn pensioen moet zich voorbereiden op hogere kosten van levensonderhoud in zijn oude dag. In zoverre dat die oude dag onbetaalbaar zou kunenn woren.

Dat is de reden waarom Wall Street-analist Louis Navellier, die gelooft dat de olieprijzen deze zomer tot $180 kunnen stijgen, zojuist een oliereddingsplan van $200 heeft opgesteld. Een plan dat op zijn zachtst gezegd revolutionair kan worden genoemd, want het is gebaseerd op olieaandelen.

En je moet het advies van Navellier niet lichtvaardig opvatten.

Navellier is al 43 jaar Wall Street-veteraan en heeft mensen geholpen te overleven en winst te maken in zowel bull- als bearmarktomstandigheden.

En in eerdere olie-hausses heeft hij aandelen aanbevolen die maar liefst 2,333% zijn gestegen.

Daarom dringt Navellier er vandaag de dag bij mensen op aan om de stijgende olieprijs te benutten om geld te verdienen door te beleggen in de sector.

Hij adviseert om te belegen in olie-aandelen die in de komende marktomstandigheden sterk zullen stijgen.

“Het is simpel, toch? De juiste oliemaatschappijen worden in dit soort omgevingen geldautomaten”, zegt Navellier. \”Ik geloof dat de juiste bedrijven 10x of zelfs 20x in koers zullen stijgen als de olieprijs $200 bereikt.\”