Sotheby’s Buy Now wordt uitgebreid: uitzonderlijke tentoonstelling van Hermès-handtassen

Sotheby’s breidt zijn Buy Now (Koop Nu) aanbod uit door voor het eerst actief uit heel Azië de meest gewilde, authentieke en zeldzame kunst- en luxevoorwerpen te zoeken die beschikbaar worden gesteld tegen vaste prijzen en voor onmiddellijke aankoop via zijn online winkel.

De uitbreiding van Sotheby’s Buy Now in de regio speelt in op een nieuw tijdperk van cross-collecting en speelt in op de steeds geavanceerdere koopgewoonten van lokale verzamelaars. Het biedt een moderne verzamelervaring aan een nieuwe generatie verzamelaars voor het verwerven en verkopen van ’s werelds meest gewilde verzamelobjecten van over de hele wereld.

Om de aankondiging te vieren van deze nieuwe mijlpaal die in 2023 zal plaatsvinden, wat een teken is van de verdere expansie van het veilinghuis in Azië, organiseert Sotheby’s een twee weken durende tentoonstelling, Sotheby’s En Route.

Op deze tentoonstelling meer dan 40 van de meest zeldzame en uitzonderlijke Hermès-handtassen – waaronder een witte matte Niloticus Crocodile Himalaya Birkin 30, een Limited Edition Menthe Swift en Osier Wicker Birkin 25 en een Black Quilted Lambskin Mini CC In Love Heart Belt Bag – die allemaal direct te koop zijn. Deze unieke tentoonstelling – een driedimensionale uitdrukking van de digitale Buy Now-ervaring – vindt plaats van 3 – 16 december in het hart van de luxe wijk van Hong Kong in Central, 20-20B Queen’s Road Central.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *