Nieuwjaarke zoete,

iedereen bankroete …

Enfin, neen, echt niet, wij gaan het nieuwe normaal jaar niet inzetten met alweer een doemscenario, neen, dit keer beginnen we hoopvol.

Want hoopvol, dat is hoe wij – in onze stieren-onesie, Kidibul slurpens- en popcorn grabbelensklaar – op zaterdag 2 januari vanaf 19 uur voor de beeldbuis gekluisterd zaten voor het VTM Nieuws, met als special guest Paul D’Hoore, die ons zou weten te zeggen waarin we in 2021 ons depressieve geld moeten steken.

Hier waren we al een heel jaar voor binnengebleven, toch?

Vrijdag, op Nieuwjaarke zelf, had Paul al laten weten dat de € 10.000 van VTM in het ziekelijke 2020 toch nog een gezonde € 111 winst had opgeleverd! Ondanks corona hadden die adembenemende aandelen, die obligate obligaties en dat vast goede vastgoed nog maar eens een positief resultaat uit de brand gesleept! Bankroet? Nee, hoor! (Waarbij zedig verzwegen werd dat die € 111 winst eigenlijk zo goed als volledig te danken was aan de belegging van een gierige 2% van die € 10.000 in … jawel … goud. Nu goed, het zij ons aller Paul vergeven, hij had immers in 2020 véél méér in goud willen beleggen, maar hij mocht niet van zijn redactie, zo denken wij dan.)

Op nu naar 2021, komaan, Paul, je kan beter dan die 1,11%!

Vertel, Paul, snel!

Wel, beste kijker, van onze nieuwe € 10.000 steken we in 2021 zowaar – hou je vast!- € 83 in goud!”.  [We citeren Paul hier niet letterlijk, omdat we ’t ons ook niet letterlijk meer herinneren, daar wij na het aanhoren van die 83 euro uit onze zetel zijn gerold, met onze kop dwars door het tv-scherm, en daarna twee dagen en nachten in coma hebben vertoefd.]

Opstapje

Vandaag gaat het met ons al wat beter, dank u, en bieden wij Paul (en onze lezers) graag deze gratis videolink [klik hier] aan, van ene Burak, die wij al een tijdje volgen via zijn Twitteraccount @Tradingchannels. D.w.z., volg ‘m óók maar. Nu, Burak kennen wij intussen als iemand die graag lijntjes trekt (en, waar nodig, kort op de bal nieuwe lijntjes trekt), die de lat hoger legt dan 1,11% en dus hoor je, vanaf minuut 9, Burak, in tegenstelling tot Paul, bullish bezig over goud en zilver. Kijken!

En deze eerste blogpost van 2021 sluiten we, nog altijd hoopvol, af met de nieuwste van Gary Savage (hier op consul-fund.be al eens besproken), je mag hier dus klikken.

Kwestie van die \’recognition day\’ niet te missen!

 

Tot gauw!, voor méér jaarke zoete

 

 

*

Bronartikels

https://vtm.be/vtm-nieuws

https://twitter.com/Tradingchannels

https://www.loom.com/share/8fc2d4ccd0f346449b17167243b45cdf

https://blog.smartmoneytrackerpremium.com/2021/01/gold-update-recognition-day-in-progress.html

 

*

Disclaimer

De informatie in deze publicatie is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als een individuele uitnodiging of aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen of tot aan- of verkoop van bepaalde financiële of andere producten. Iedere belegging die jij overweegt, moet je zelf toetsen aan je persoonlijk beleggersprofiel of moet je bespreken met je bankier of beleggingsadviseur. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van je beleggingen kan fluctueren.  In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.