EU asset registry !?

Om onmiddellijk met de deur in huis te vallen, de EU denkt na over een manier om meer kijk te hebben op de bezittingen van burgers en ondernemingen. Onder het mom van de strijd tegen witwaspraktijken en belastingontduiking wenst de EU een grootboek van alle bezittingen. De aanbesteding is uitgeschreven en kan geraadpleegd worden door op de link, onder aan het artikel, te klikken. Mocht u interesse hebben, u kan 400.000 euro ontvangen voor ideeën die leiden tot meer financiële repressie.

Waarom zou een \” EU asset registry \”  nodig zijn ? De overheid heeft heden  reeds een duidelijk beeld wie wat bezit.  Duizenden ambtenaren zijn dagelijks bezig met het in kaart brengen van bezittingen en de wijzingen hiervan. De \” EU asset registry \”  kan enkel bedoeld zijn om in de diepte te werken en uw en mijn bezit volledig in kaart te brengen. Concreet kan de overheid vragen om volgende zaken aan te geven : antiek, kunst, collecties, juwelen, goud/zilver, wijnen, sigaren, exclusieve zaken enz… Te gek om te verwoorden natuurlijk maar een overheid doet werkelijk alles om te overleven, ook gekke dingen.

De ziekelijke denkoefening toont haarfijn aan wat de overheid van plan is. Er staat ons een financiële uithongering te wachten. De vruchten van arbeid, inzet, studies enz… zullen worden afgenomen voor het goede doel. Langzaamaan glijden we af naar een communistische overheid waarbij we allemaal schuldslaven zullen zijn.  De overheid als centrale planner waarvoor de Oostenrijkse school al meer dan een eeuw waarschuwt wordt opnieuw bewaarheid. Straks moeten we opnieuw ons goud en zilver in de grond begraven, zoals eeuwen het geval reeds was.

https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=8792