Volgend jaar komt er een recessie: verkoop uw aandelen en koop Bitcoin

\"\"

Volgend jaar zal een recessie de VS treffen, aangezien de Federal Reserve de economie onder druk zet met zijn agressieve verkrapping van het monetair beleid, zei Alex Mashinsky, CEO van Celsius Network. Die recessie zal zich ongetwijfeld ook naar andere delen van de wereld verplaatsen en Europa niet onberoerd laten.

Een van de beste strategieën in deze omgeving is om niet tegen de Fed te vechten. In dit geval betekent het dat de belegger kort en goed uit de Amerikaanse aandelenmarkt moet stappen, vertelde Mashinsky. Zoniet dreigt hij of zij de pineut te worden.

\”Normaal gesproken zeg ik: vecht niet tegen de Fed. Vechten tegen de Fed is nu aandelen bezitten, ik heb al mijn aandelen inmiddels al verkocht. Als je niet tegen de Fed wilt vechten, maak dan dat je weg bent op Wall Street\”, zei hij. \”Volgend jaar krijgen we een recessie… De Fed zet veel druk op de economie door de rente te verhogen en de liquiditeit uit de markt te halen. En niet te vergeten: we hebben de negende economie ter wereld stilgelegd – Rusland. Dat oefent enorme recessiedruk op onze economie uit.\”

\”Vanaf het begin van het jaar is de aandelenmarkt gedaald, maar Bitcoin heeft het grootste deel van zijn verliezen weer goedgemaakt. We zien een scheiding tussen de beurs en de crypto’s, wat betekent dat Bitcoin zich eindelijk begint te gedragen als een buffer in moeilijke tijden. Daarom verkoop ik mijn aandelen en koop ik meer Bitcoin\”, zei hij.

Mashinsky ziet Bitcoin en Ethereum goed presteren voor en tijdens de verwachte recessie, omdat er nergens nog een andere veilige vluchthaven te vinden is in de traditionele financiën.

\”Er zal meer geld van traditionele financiering naar CeFi (gecentraliseerde financiering) en DeFi vloeien. Er is nergens meer een veilige plaats om geld in onder te brengen, want alles is overgewaardeerd. Alle activa zijn opgeblazen – onroerend goed, obligaties, aandelen. Je kunt je niet verbergen, laat daar geen twijfels over bestaan. Zelfs als je grondstoffen wilt kopen, staan ​​de meeste grondstoffen op het hoogste punt ooit. Dus waar ga je je geld parkeren? De beste manier om dit te doen is door het over te hevelen naar een industrie die niet gecorreleerd is met de Amerikaanse dollar. En dan beland je automatisch bij de crypto’s\”