Amerikanen slikken verhaal niet dat Poetin verantwoordelijk zou zijn voor de inflatie, Biden krijgt het warm

\"\"

De regering Biden is een informatieoorlog voor het Amerikaanse volk begonnen om hen ervan te overtuigen dat president Poetin verantwoordelijk was voor inflatie. De meeste mensen slikken het Biden verhaal echter niet (meer), ze denken dat hun president hen iets op de mouw probeert te spellen.

Een nieuwe peiling van Rasmussen onthulde: \”76% van de Republikeinen denkt dat Biden zelf de meeste verantwoordelijkheid draagt ​​voor de hogere brandstofprijzen, evenals 24% van de Democraten en 54% van de kiezers die niet bij een van beide grote partijen zijn aangesloten.\”

Met iets meer dan zes maanden tot de tussentijdse verkiezingen moet de regering Biden het Amerikaanse volk er nog van overtuigen dat Poetin verantwoordelijk is voor de hoogste inflatie in vier decennia. Wanneer ze daar niet in slaagt, zou dit in november rampzalig kunnen worden voor de Democraten.

In maart onthulde een peiling van de Quinnipiac University dat meer Amerikanen Biden de schuld geven dan de invasie in Oekraïne of de hebzucht van de bedrijven als verantwoordelijken voor de stijging van de brandstofprijzen.

De Amerikanen begrijpen maar al te goed dat de inflatie al lang voor het Oekraïne conflict steeg. Biden zal vorige week ongetwijfeld bleek uitgetrokken zijn toen het Department of Homeland Security de oprichting aankondigde van de \”Disinformation Governance Board\” om de verhalen te controleren en te bestrijden wat zij als \’verkeerde informatie\’ beschouwen voorafgaand aan de tussentijdse verkiezingen.