Zet u schrap voor een storm met windkracht 10

\"\"

Een recente verklaring van Robert Kiyosaki over de cataclysmische inflatie is een duidelijke waarschuwing voor waar onze economie naartoe gaat. Nu de prijsniveaus blijven stijgen, zijn zelfs de reguliere media gestopt met het gebruik van de term \’tijdelijk\’ om inflatie te beschrijven.

De beroemde belegger en auteur gelooft dat met de stijging van de inflatie 50% van de Amerikaanse bevolking financieel zal worden weggevaagd. \”Amerika is gestopt met het produceren van producten, we produceren bubbels,\” Het resultaat, degenen die met pensioen zijn en afhankelijk zijn van hun 401 (k) s kunnen worden blootgesteld aan te veel risico,\” zei Robert Kiyosaki.

De kosten van levensonderhoud lopen uit de hand…

Alsof dat nog niet genoeg is, gooit de Fed gas in brand door de rente te verhogen en plant ze nog vier renteverhogingen in 2022….Het is geen verrassing dat de beurs hier al negatief op reageert.

Bubbels hebben de neiging om te knallen – uiteindelijk. Wanneer ze dat doen, zien veel mensen hun rijkdom een aanzienlijke klap krijgen.

In onzekere tijden trekken beleggers massaal naar veilige havenactiva zoals goud en zilver om twee belangrijke redenen: edelmetalen kunnen niet uit het niets worden gedrukt zoals fiatgeld, en ze helpen beleggers al eeuwenlang hun koopkracht te behouden. Wat geldt voor de VS, geldt bij uitbreiding ook voor Europa. Ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan maken we ons klaar voor een storm met windkracht 10.