Amerikanen zijn misdaad en geweld in hun steden kotsbeu

\"\"

Senator Rand Paul waarschuwde afgelopen weekend dat er een \”dag van de afrekening\” komt voor de Democraten omdat de Amerikanen het kotsbeu zijn dat misdaad en geweld hun steden domineren.

Paul verscheen op Hannity en sprak over de dubbele moraal van de Democraten wat betreft politiek geweld in de nasleep van een aanval op GOP Rep. Lee Zeldin vorige week tijdens een campagnetoespraak.

\”De linkervleugel speelt in deze affaire een dubieuze rol en als we hier een einde aan willen maken, moeten we mensen opsluiten.\”

Paul vergeleek de berichtgeving in de media over de aanval op Zeldin met hoe de media berichtten over hoe Paul een paar jaar geleden gewelddadig werd aangevallen en merkte op dat een Louisville Courier toen schreef dat \”geweld tegen mij gerechtvaardigd was\”.

Paul keurt misdaad en geweld ten zeerste af en merkte op: \”Er komt een dag van afrekening waar de mensen die in New York City wonen – waar de misdaad onevenredig grote invloed heeft op het leven voor de bewoners in arme buurten en minderheden – het recht in eigen handen zullen nemen. Op een dag zullen ze opstaan ​​en zeggen: \’We hebben er genoeg van. De Democraten beschermen onze kinderen niet.\’”

Paul vervolgde: “Kinderen sterven bij de bushalte. Kinderen sterven in de metro. De Democraten geven niet om die kinderen, ze blijven eenzijdig de principes van de ‘loony left’ verdedigen. En het blijft decennia na decennium gebeuren.”

\”Er komt een dag dat mensen wakker worden en zeggen: \’We hebben er genoeg van. We gaan stemmen voor wet en orde.\’ En Lee Zeldin is de kandidaat voor wet en orde\’, beweerde Paul.

\”Dus ik denk dat er een kans is dat mensen zullen zeggen: \’Het kan me niet schelen, zwart, wit, wat dan ook. Ik ben met geen enkele partij verbonden. Ik wil een einde maken aan de misdaad en we moeten mensen in de gevangenis stoppen.\’ Ik denk dat dat eraan komt, de situatie is meer dan genoeg uit de hand gelopen\’, voegde Paul eraan toe.