Tucker Carlson waarschuwt dat samenleving snel instort, overheden kijken de andere kanten uit

\"\"

In een meeslepende monoloog waarschuwde Tucker Carlson dat een aantal geschiedenis veranderende gebeurtenissen, waaronder de energie- en voedseltekorten, allemaal tegelijk plaatsvinden en dat de samenleving snel instort terwijl het grote publiek dit hardnekkig negeert. Dat is niet haar eigen fout, maar wel dat van de overheden die verkeerde informatie aan de burgers verschaffen.

Carlson wees erop dat Europa in armoede vervalt vanwege de stijgende energiekosten en het onvermogen van landen om in hun eigen energiebronnen te voorzien.

\”Energie is de sleutel tot een goed functionerende samenleving, maar het kan de elites niet schelen want ze laten de man in de straat gewoon in de steek,\” merkte Carlson op. \”Of misschien maakt het ze wel uit en maken ze de zaken expres erger. Zo ver zijn we inderdaad gekomen\”

“Je kunt een moment in de samenleving bereiken waar de mensen die de leiding hebben en hun schoothondjes in de media zo volledig worden losgekoppeld van de zorgen van echte mensen, zo totaal ongeïnteresseerd raken in het leven van de gewone burgers, dat de samenleving erg vluchtig wordt en dat de top van de maatschappij geen bal meer geeft om jan publiek. We zijn snel dat punt genaderd en dat is geen goed signaal\”, waarschuwde Carlson.

Carlson wees op de overheidswaarschuwingen in heel Europa voor ernstige stroomuitval in de winter en voor harde maatregelen om het energieverbruik terug te schroeven, terwijl zij, samen met de VS, miljarden uit hun eigen economieën naar Oekraïne sluizen in de vorm van hulp in de oorlog tegen Rusland. De politiek voert zo haar eigen agenda uit en laat de eigen inwoners gewoon in de steek.