Oosterse landen zijn de dubbele moraal van het Westen beu

\"\"

Spanningen tussen oosterse landen zoals Rusland en China en westerse landen zoals de VS en Duitsland zullen leiden tot een monetaire reset, waarschuwt Willem Middelkoop, COO en oprichter van het in Nederland gevestigde Commodity Discovery Fund.

\”We zijn op weg naar nog meer conflicten en we zijn het pad dat leidt naar  deglobalisering ingeslagen\”, zei hij. \”Het is een pad dat ons ver weg voert van het oude monetaire systeem… naar een waarin we naar harde activa, grondstoffen en uiteraard ook goud en zilver gaan nodig hebben.\”

De BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) hebben openlijk gesproken over het invoeren van een nieuwe reservevaluta, die zou bestaan ​​uit een mandje met valuta\’s en zelfs grondstoffen.

\”We zouden kunnen overstappen van ons op dollar gebaseerde systeem naar een systeem dat wordt ingevoerd door de BRICS-landen\”, opperde Willemkoop. \”We zien zelfs al de eerste aanwijzingen hiervan. We zien handel tussen de BRICS-landen, waarin Rusland goedkope energie levert aan India en China en India en China betalen met hun eigen valuta. Ze betalen niet meer met dollars .\”

Hij wees erop dat Oosterse landen de dubbele moraal van het Westen zat zijn… Toen de VS Irak en Afghanistan binnenvielen, hadden we geen sancties tegen de VS. Dus het is een wereld met dubbele moraal.\”