Christie’s blikt terug op Next Wave: The Miami Edit (15 NFT’s onder de hamer)

Op 7 december organiseerde Christie’s 3.0 met succes zijn tweede verkoop – Next Wave: The Miami Edit. De volledig on-ketenverkoop bood verzamelaars een zeer samengestelde groep van 15 NFT’s door gevierde kunstenaars, waaronder Zancan, Andres Serrano, Ash Thorp, Ayla El-Moussa, Cath Simard, Dave Krugman, Random International X Danil Krivoruchko, en meer. De verkoop bedroeg 247,1 ETH ($ 303.908 USD), en verkocht 93% op kavel.

De meest in het oog springende partij in de verkoop was Lushtemples, een fantastisch werk van Zancan, dat werd verkocht voor 54,5 ETH. Het werk was te zien geweest in de Gateway 2022, een Web3 -metropool gepresenteerd door NFT Now en Christie’s tijdens de Miami Art Week. Een extra hoogtepunt was een constant evoluerende virtuele sculptuur, getiteld Mother Flock, From the Life in Our Minds Collection, een samenwerkingsproject tussen Art Collandive Random International en Danil Krivoruchko.

Nicole Sales Giles, Christie’s directeur van digitale kunstverkoop, merkt op: “We zijn zo blij met de resultaten van onze eerste verkoop van verschillende eigenaren op Christie’s 3.0. In een tijd van onzekerheid voor de crypto -gemeenschap heeft deze verkoop bevestigd wat we weten waar te zijn: toegewijde en gepassioneerde verzamelaars zullen digitale kunst van kwaliteit blijven kopen. Next Wave: The Miami Edit zag wereldwijd biedingen en trok bijna 85% nieuwe klanten aan bij Christie. We zijn de fantastische groep kunstenaars die hebben deelgenomen aan de verkoop zo dankbaar.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *