Phillips organiseert New Now veiling in New York op 8 maart

Phillips kondigde vorige week de hoogtepunten aan van de komende New Now-veiling in New York. De verkoop vindt plaats op 8 maart op 432 Park Avenue en biedt meer dan 270 kavels, waarbij blue chip-meesters naast meer opkomende namen worden geplaatst.

Tot de hoogtepunten van de verkoop behoren Mickalene Thomas’ Clarivel #7, 2019, en Alex Katz’s Weeping Cherry 2, 2005. Twaalf werken in de verkoop zullen worden verkocht ten voordele van Foster Pride, een in New York gevestigde non-profitorganisatie die kinderen sterker maakt en tieners in pleeggezinnen om hun talenten te ontwikkelen, zelfrespect op te bouwen en hun potentieel te bereiken door middel van mentorrelaties en kunst.

Avery Semjen, Phillips’ Head of New Now, New York, zei: “Nu deze verkopen een hoofdbestanddeel van de wereldwijde veilingkalender zijn geworden, zijn we verheugd om zo’n sterke line-up van werken te presenteren in Phillips’ eerste New Now veiling van 2023. Van John Chamberlain tot Mickalene Thomas tot Yuan Fang, onze veiling in maart biedt een breed aanbod. We zijn bijzonder trots om een selectie van twaalf werken aan te bieden die worden verkocht ten voordele van Foster Pride, een organisatie wiens belangrijke missie talloze levens diepgaand heeft beïnvloed, en we zijn alle kunstenaars dankbaar die hun kunstwerken aan zo’n goed doel hebben geschonken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *