Sotheby’s veilt voor het eerst juwelen in Hong Kong

Sotheby’s presenteert volgende maand de eerste live juwelenveiling van 2023 in Hong Kong. Dit jaar markeert een mijlpaal voor Sotheby’s omwille van het 50-jarig jubileum in Azië.

De februari-editie bevat meer dan 130 kavels, waaronder een reeks fantastische juwelen van gerenommeerde juweliershuizen zoals Cartier, Van Cleef & Arpels, Bulgari, Buccellati en meer. Door zich te concentreren op de structuren van een juweel, hebben de experts van het veilinghuis unieke stukken ontdekt die verbluffende geometrische vormen laten zien, variërend van antiek tot hedendaags.

Dit jaar markeert ook de 75e verjaardag van de Serpenti-collectie van Bulgari; en om dit te herdenken, heeft het veilinghuis een uitzonderlijke selectie serpentijnjuwelen samengesteld. Ontdek in Hong Kong een breed scala aan kunstwerken, waaronder die uit verschillende privécollecties, en ontdek een fijne selectie edelstenen en diamanten in een groot aantal kleuren en vormen. De veiling omvat juwelen van Tina Viola, die via haar nalatenschap zijn verkocht aan verschillende goede doelen. Bezoek de op onze tentoonstelling vanaf 30 januari na het nieuwe maanjaar om deze prachtige verzameling juwelen te bekijken!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *