Tentoonstelling hedendaagse kunst bij Christie’s Beverly Hills: Desert X bij Christie’s.

Christie’s is verheugd een samenwerking met Desert X te presenteren voor een tentoonstelling van hedendaagse kunst die van 13 februari tot 10 maart 2023 wordt geopend in de galerieruimte van Christie’s Beverly Hills ter gelegenheid van Frieze Los Angeles: Desert X bij Christie’s.

De tentoonstelling zal bestaan uit een gecureerde groep werk van kunstenaars die te zien waren en zullen zijn in eerdere en komende edities van Desert X, de gevierde, terugkerende internationale tentoonstelling die woestijnlocaties activeert door middel van locatiespecifieke installaties.

 Desert X bij Christie’s zal werk presenteren van een groep kunstenaars uit Californië, waaronder Doug Aitken, Lita Albuquerque, Nancy Baker Cahill, Jennifer Bolande, Will Boone, Gisela Colon, Jim Denevan, Sherin Guirguis, Matt Johnson, Mary Kelly, Sterling Ruby, Gary Simmons, Phillip K. Smith III, Kim Stringfellow en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *