Snowden zegt dat UFO -hysterie in Noord-Amerika moet gekaderd worden in de Nord Stream Pipeline Bombshell

Het is niet onze gewoonte om ons bezig te houden met UFO’s en alle mogelijke andere rare toestellen die door de lucht vliegen. Of die men daar alleszins denkt te zien vliegen. In het kader van onderstaand verhaal moeten we een oude bekende weer eens opvissen.

En dat is niemand minder dan voormalig CIA-medewerker en systeembeheerder voor de NSA Edward Snowdne. In juni 2013 verstrekte Snowden journalisten van de The Washington Post en The Guardian geheime documenten over geheime spionageactiviteiten van de NSA. Hij verklaarde hoe de NSA wereldwijd de online communicatie bewaakt met het computerprogramma PRISM. Inmiddels heeft hij zich weer gemeld met een nieuw opmerkelijk feit.

NSA-klokkenluider Edward Snowden zegt dat de hysterie over UFO’s die over Amerika worden neergeschoten alles te maken heeft met het verhaal van journalist Seymour Hersh die beweerde dat de VS en niemand anders verantwoordelijk is voor het opblazen van de Nord Stream Pipelines.

In de afgelopen week zijn er ten minste vier gevallen geweest van Amerikaanse straaljagers die niet -geïdentificeerde vliegende objecten vernietigen, in één geval boven Alaska, een object dat geen middel van voortstuwing had, maar werd gezien vliegend op een hoogte van 40.000.

Eerder deze week ontkende het Witte Huis dat de objecten buitenaards van aard waren. Maar wat zijn die vreemde dingen dan wel?

In werkelijkheid, zoals de meeste mensen hebben opgemerkt, zijn de shootdowns waarschijnlijk een machtsvertoon om de Biden-administratie haar gezicht wil omdat de Chinese spionageballon(s) de kans kregen om binnen te dringen boven Amerikaans grondgebied.

Volgens Edward Snowden is de UFO -flop ook een afleidingsstrategie om het Seymour Hersh -verhaal uit de krantenkoppen te houden. Pulitzer Prize-winnende Amerikaanse verslaggever Seymour Hersh zei eerder deze week dat duikers van de Amerikaanse marine, in een CIA-operatie in opdracht van president Joe Biden, explosieven hebben geplant die afgelopen september drie Russische gaspijpleidingen onder de Oostzee hebben vernietigd.

Het Witte Huis verwierp het rapport van Hersh, dat zich op één enkele bron baseerde om zijn bewering over de vernietiging van de Nord Stream-pijpleidingen te ondersteunen, als volkomen vals en complete fictie. Benieuwd wie in dit geval het gelijk aan zijn kant heeft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *