Charlie Morris ziet forse prijsstijgingen mogelijk voor Bitcoin (dat nog nooit slecht nieuws heeft gebracht)

De combinatie van aanhoudende inflatie en slechte rendementen op andere activa maakt Charlie Morris, oprichter en Chief Investment Officer bij ByteTree Asset Management, optimistisch over Bitcoin.

“Ik ben er 99,9% zeker van, zo zeker als ik maar kan zijn, dat het dieptepunt voor Bitcoin in deze cyclus is aangebroken”, zei hij. “Bitcoin wordt in feite verhandeld tegen $30.000, wat $1000 onder het gemiddelde is sinds de laatste halvering in mei 2020. We zijn dus terug bij het cyclusgemiddelde en de halvering is over een jaar. Meestal zien we aan het einde van de cyclus dat de Bitcoin-prijs normaal gesproken boven het gemiddelde ligt, dus ik denk dat als de hoogste $ 68.000 is, het gemiddelde $ 31.000 is, de laagste $ 16.000, ik denk dan dat we ergens rond de $ 40.000 belanden over de hele cyclus.

“We krijgen de grote getallen, de zes cijfers, de honderdduizend-plus, pas in de volgende cyclus, we moeten de halvering eerst achter ons hebben.”

Morris zei dat veel van de negativiteit en het pessimisme over Bitcoin in de afgelopen 18 maanden ongegrond was, aangezien BTC de schuld kreeg van mislukkingen in andere delen van de cryptosfeer.

“Vorig jaar ging Bitcoin naar $16.000. Als je de kranten leest, ging het naar $ 6, ‘zei hij. “Bitcoin heeft nooit slecht nieuws gebracht. We kunnen Bitcoin niet de schuld geven, we geven alleen de mensen de schuld die er niet meer bij betrokken zijn. Ze zijn weg, Bitcoin is er nog steeds.”

“Het ging niet naar $ 6, het ging naar $ 16.000 en het herstelt zich zeer snel. Ik denk dat het de veerkracht en de robuustheid van het asset laat zien.”

Morris gelooft dat zowel goud als Bitcoin op middellange termijn beter zullen presteren en elkaar zullen aanvullen als investeringen.

“Ik ben altijd een fan geweest van goud, nu al 25 jaar, en nu dus ook van Bitcoin, ,” zei hij. “Dit is een heel goed moment om inflatiebescherming te bezitten terwijl alles te laag geprijsd is.”

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *