Goud, zilver en Bitcoin zullen omhoogschieten als de Amerikaanse economie instort (zegt bestsellerauteur ‘Rich Dad Poor Dad’ Robert Kiyosaki)

“Als de aandelen- en obligatiemarkt crashen, zullen goud en zilver als een pijl uit een boog omhoog schieten”, waarschuwde  Kiyosaki in een reeks tweets op maandag. Rich Dad Poor Dad is een boek uit 1997, geschreven door Robert T. Kiyosaki en Sharon Lechter. Het pleit voor het belang van financiële kennis, financiële onafhankelijkheid en het opbouwen van rijkdom

Kiyosaki is ook van mening dat zilver een betere langetermijninvestering is dan goud. “Het probleem goud is dat het vele malen duurder is dan zilver”, schreef hij. “Zilver, een industrieel edelmetaal dat zeldzamer wordt naarmate het opgebruikt is. Voor mij is zilver een beter koopje als investering op lange termijn. Maar enig geduld is wel vereist”.

In juli tweette Kiyosaki dat het einde van de Amerikaanse dollar nabij was en noemde de aanstaande BRICS-top in Zuid-Afrika later deze maand als trigger.

Kiyosaki schreef dat hij verwachtte dat de BRICS-groep, bestaande uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, tijdens de top van 22-24 augustus een nieuwe door goud gedekte digitale valuta zullen aankondigen en zei dat dit ernstige gevolgen zalu hebben voor de US dollar.

“22 augustus 2023, in Johannesburg, Zuid-Afrika, kondigen de BRICS-landen een door goud gedekte crypto aan. De US $ zal als gevolg daarvan een stille dood sterven”, zo tweette Kiyosaki op 11 juli.

Zijn advies over hoe om te gaan met de komende val van de Amerikaanse dollar is klaar en duidelijk: sla een voorraad goud, zilver evenals Bitcoin in – dat hij als echt geld beschouwt. Kiyosaki voorspelt ook dat Bitcoin volgend jaar $120.000 zal bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *