Is de eerste Bitcoin Exchange-Traded Fund eindelijk op komst?

Te midden van optimisme dat de lancering van de eerste Bitcoin (BTC) Exchange-Traded Fund (ETF) op handen zou zijn, heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) naar verluidt verschillende bedrijven verteld dat ze alle wijzigingen in hun aanvragen hadden moeten indienen tegen ten laatste 29 december. Tenminste als ze wilden worden opgenomen in de potentiële eerste golf van goedkeuringen.

Volgens een rapport van Reuters ontmoetten ambtenaren van de SEC vertegenwoordigers van ten minste zeven bedrijven met een spot BTC ETF -aanvragen die bij de regulator zijn ingediend en vertelden ze ten minste twee van hen om voor de afgesproken datum definitieve wijzigingen in te dienen.

Vertegenwoordigers van BlackRock, Grayscale Investments, Ark Invest en 21 aandelen waren allemaal betrokken bij de vergaderingen van vorige week. De SEC ontmoette ook vertegenwoordigers van NASDAQ en CBOE, de uitwisselingen waar de nieuwe ETF -producten zouden handelen zodra ze zouden worden goedgekeurd.

De zaak is het meest dringend voor ARK Invest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *