Vooruitzichten voor zowel goud als Bitcoin zien er goed uit

De goudprijs overschreed eind oktober het niveau van $2.000 per ounce en Bitcoin naderde gisteren het niveau van $43.000.

Dominic Frisby, oprichter van FlyingFrisby.com, is voor 2024 jaar optimistisch over beide activa. Wat betreft goud merkte Frisby op dat het momentum toeneemt.

“Het lijkt erop dat goud zich klaarmaakt om in beweging te komen. De kans is groot dat goud de $2.700 zal bereiken en in de loop van 2024 misschien zelfs de kaap van $3.000 in zicht kan krijgen”, zei hij.

Met speculatieve manie rond de goedkeuring van een spot Bitcoin ETF zei Frisby dat Bitcoin zijn eerdere recordhoogtes van $69.000 opnieuw zou kunnen testen en vervolgens naar $100.000 zou kunnen stijgen.

“Als Bitcoin naar nieuwe hoogtepunten boven de $70.000 uitbreekt en goud naar nieuwe hoogtepunten boven $2.100 uitbreekt, is het beeld duidelijk. Er ligt boven die niveaus geen noemenswaardige weerstanden meer. Bitcoin zou gemakkelijk naar $100.000 kunnen gaan als er voldoende speculatieve manie is en er voldoende institutioneel geld naar de markt vloeit”, voegde hij eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *