Analisten houden deze week in de gaten of de zilverprijs boven de $25,50 uitbreekt (want zilver profiteert van beste van twee werelden)

Terwijl de goudmarkt wordt verwacht zich te consolideren rond zijn recente recordhoogtes, vinden investeerders waarde in andere gebieden van de edelmetalenmarkt, omdat het nu mogelijk de beurt is aan zilver om te stijgen, volgens sommige analisten.

Terwijl goud deze maand een golf van bullish momentum heeft gezien, is de zilvermarkt relatief rustig geweest; echter, er zijn enkele tekenen dat investeerders eindelijk aandacht besteden aan de markt, aangezien de goud/zilver-verhouding er deze week naar uitziet om de week af te sluiten op het laagste punt tot nu toe dit jaar. De verhouding wordt momenteel verhandeld rond 85,50 punten, scherp gedaald van de 89 punten die aan het begin van vorige week nog werden opgetekend.

De zilvermarkt profiteert van het beste van twee werelden, aangezien zowel goud als koper de prijzen hoger trekken. Koper bereikt het einde van vorige week het hoogste niveau in 10 maanden, met prijzen boven de $4 per pond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *