Een historische kans om te beleggen in goud- en zilvermijnaandelen

Beleggers richten hun aandacht nu in toenemende mate op goud- en zilvermijnaandelen, waarbij de VanEck Vectors Gold Miners ETF (GDX) deze trends weerspiegelt met aanzienlijke winsten.

In de afgelopen drie maanden is de GDX met ongeveer 16% gestegen, wat een groeiend vertrouwen van beleggers laat zien.

Chen Lin, een fondsbeheerder en bekende belegger in edelmetalen, is bijzonder optimistisch over zilvermijnaandelen. Hij benadrukt de onderwaardering in de sector en zegt: “Zilvermijnaandelen zijn zeer ondergewaardeerd. We leven in zeer interessante tijden, en de komende kwartalen kunnen fenomenaal zijn voor zowel goud- als zilvermijnbedrijven.”

Nu zilver zijn opwaartse traject voortzet, zijn de invloed van de Chinese vraag en het wereldwijde aanbodtekort kritische factoren om in de gaten te houden. De correctie van vorige week hoeft volgens Chin het beeld over de zilvermarkt niet te wijzigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *