Een belangrijke reden om voor goud te kiezen: de nakende komst van een CBDC

Alles wijst er op dat de VS op een crashlanding afstevenen, iets waar we onze lezers al langer op hebben gewezen. Het Amerikaans financieel systeem is gebouwd op krediet en daarom gedoemd om vroeg of laat onder het gewicht van de hoge rentetarieven in te storten.

De rampzalige gevolgen van deze ineenstorting zullen waarschijnlijk worden gepresenteerd als de aanleiding voor een veilige, stabiele, handige CBDC, of Central Bank Digital Currency.

Deze zal worden gecontroleerd door bankbureaucraten, die in staat zullen zijn om elke transactie te surveilleren, belastingen en boetes automatisch af te schrijven, negatieve rentetarieven op te leggen, en andere dergelijke fundamentele schendingen van vrije menselijke handel uit te voeren, allemaal gedoopt als “beleidsinstrumenten” om de economie te stabiliseren terwijl ze de macht en rijkdom van een groep niet-gekozen bankiers en hun slaafse politici vergroten.

Een belangrijke reden om voor goud te kiezen, is dusde nakende komst van een CBDC

Trump heeft zich uitgesproken tegen een CBDC, dus het is goed om te zien dat het een campagnethema wordt. Maar of er nu een Republikein of een Democraat in het Witte Huis zit volgend jaar, en ongeacht welke kant het Congres controleert, van één zaak zijn we zeker: de schulden en inflatie zullen blijven spiralen. En dat is een andere belangrijke reden om goud te kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *