Goudmarkt wacht op nieuwe katalysatoren

Everett Millman, Chief Market Analyst bij Gainesville Coins, zei dat hij verwacht dat goud gevangen blijft in zijn recente patroon totdat iets de bredere markt wakker maakt.

“Veel mensen kijken nu naar goud als een omgekeerde relatie tot risicovolle activa op de aandelenmarkt, hoewel dat geen perfecte één-op-één relatie is,” zei hij.

Millman zei dat de goudprijs veel lager zou staan als er geen onderliggende zorgen waren over de bredere markten waar de situatie eerder wankel is, maar zolang de Magnifieke Zeven standhouden, is er niets ernstigs aan de hand. Ik denk dat dat een van de belangrijkste dingen is die de goudprijs afgeremd hebben, is dat we geen grote daling of correctie in de aandelenmarkt hebben gezien, althans niet een aanhoudende.”

“Maar tegelijkertijd, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn daarbuiten/” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat zelfs mensen die nog steeds bullish zijn en zien dat aandelen gedurende de rest van het jaar, althans tot de verkiezingen, stijgen, veel van hen zullen tenminste erkennen dat er onder de oppervlakte of onder de motorkap enkele uitdagingen en zorgen zijn voor de aandelenmarkten op dit moment.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *